Consilierul de la AUR acuzat de trafic de influență, pus de procurori sub control judiciar

Bogdan Crefelean, membru AUR şi consilier la cabinetul unei deputate de la aceeaşi formaţiune politică, a fost pus sub control judiciar de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, într-un dosar în care este acuzat de trafic de influenţă.

„La data de 22.10.2023, inculpatul, consilier la cabinetul parlamentar al unui deputat, i-a pretins suma de 1.500 de lei unui martor, membru al unui partid politic, pentru a-l trece pe lista de participanţi la un congres ce urma să aibă loc la Bruxelles şi pentru a interveni la membri din structura centrală a partidului în scopul asigurării participării acestuia la congresul respectiv, iar la data de 23.10.2023, în jurul orei 18,20, în timp ce se afla în faţa locuinţei sale din Bragadiru, inculpatul a fost prins în flagrant în timp ce primea suma de bani pretinsă.

Faţă de inculpat a fost luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, a anunţat, marţi, Parchetul Capitalei.

După ce consilierul a fost prins în flagrant de procurori, AUR a transmis luni un comunicat de presă, în care a anunţat că l-a exclus pe Bogdan Crefelean din partid.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: