Consiliul Concurenţei a actualizat Monitorul Preţurilor cu o secţiune dedicată produselor cu adaos comercial plafonat

Sursă foto: consiliulconcurentei.ro
Sursă foto: consiliulconcurentei.ro

Consiliul Concurenţei anunţă că a actualizat platforma online Monitorul Preţurilor, oferind utilizatorilor o secţiune dedicată produselor cu adaos comercial plafonat.

”Consiliul Concurenţei a actualizat platforma online Monitorul Preţurilor (www.monitorulpreturilor.info), oferind utilizatorilor o secţiune dedicată produselor cu adaos comercial plafonat”, informează autoritatea de concurenţă.

Astfel, pe pagina principală a secţiunii „Produse alimentare” este disponibil un meniu nou, „Produse cu adaos plafonat”.

În funcţie de criteriile de selecţie ale utilizatorilor, de localizare şi de disponibilitate, aplicaţia va returna preţurile practicate de fiecare magazin, aşa cum sunt ele încărcate de fiecare retailer în platformă.

„Continuăm acţiunile noastre de a veni în sprijinul consumatorilor şi am creat în Monitorul Preţurilor o secţiune dedicată produselor cu adaos comercial plafonat. În acest fel, se asigură o mai bună transparenţă a respectării reglementărilor în vigoare, iar consumatorii vor putea să verifice mult mai uşor preţurile produselor pe care vor să le achiziţioneze”, a declarat Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei.

Platforma online www.monitorulpreturilor.info poate fi accesată la nivelul întregii ţări de pe orice computer, iar în perioada următoare va fi actualizată şi varianta pentru dispozitive mobile.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: