Constanţa: O nouă percheziţie în dosarul substanţelor dopante

Sursa foto: Poliția Română

Poliţiştii din Constanţa au continuat cercetările în dosarul substanţelor dopante şi au făcut o nouă percheziţie, ocazie cu care au găsit aproximativ 600.000 de comprimate şi fiole. Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore în acest caz.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că după cele 36 de percheziţii făcute sâmbătă, anchetatorii au continuat cercetările în cadrul dosarului penal.

“Astfel, ieri, 11 februarie, poliţiştii au efectuat o altă percheziţie domiciliară, în comuna Valu lui Traian, la locuinţa unei persoane cercetate în cadrul dosarului penal. În urma percheziţiei, au fost descoperite şi ridicate, în vederea indisponibilizării, 95 de baxuri, ce conţineau 419.000 de comprimate şi 160.346 de fiole susceptibile a conţine substanţe dopante cu grad mare de risc.

Valoarea totală a acestora este de aproximativ 1.000.000 de euro”, au precizat poliţiştii.În acest caz a fost reţinut pentru 24 de ore, un bărbat de 34 de ani.

Poliţiştii au adăugat că valoarea totală a produselor susceptibile a conţine substanţe dopante cu grad mare de risc, descoperite în urma celor 37 de percheziţii domiciliare efectuate în cauză, este de aproximativ patru milioane de euro.

Citeste mai mult AICI 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL