Cosmin Tabără (PNL): Ce crede despre cei care fuga din barca liberală

Sursă foto: Facebook
Sursă foto: Facebook

În prima zi a sesiunii parlamentare, președintele PNL Timișoara, viceprimarul Cosmin Tabără, a făcut public anunțul potrivit căruia: „Senatorul PNL Vasilică Potecă a trecut la AUR”.

Președintele PNL Timișoara consideră că cei care pleacă în momentele grele sunt cei care au depus poate cel mai puțin efort pentru a face ceva bun pentru partid.

„Aș întreba retoric – ce a făcut în mandatul sau domnul deputat Vasilică Potecă? Ce a încercat să schimbe, care a fost implicarea lui în acești ani pentru a face că PNL să fie mai bun? A motivat decizia plecării prin faptul că nu dorește să susțină programul de austeritate. Sunt convins că nu acesta e adevăratul motiv! Dacă era așa, în urmă cu o lună, când se discuta despre măsurile de austeritate, ar fi avut curajul să ridice vocea în cadrul partidului, să spună că nu este de acord, să îndrepte lucrurile. A tăcut discret, retras… a acceptat”, spune Tabără, citat de renasterea.ro.

Președintele liberalilor din Timișoara a fost unul dintre cei care s-au exprimat și pe tema măsurilor de austeritate, alături de alți câțiva lideri din cadrul PNL.

„Am reușit să atragem atenția că lucrurile nu sunt cum trebuie, dar nu am plecat. Aveam atunci nevoie de voci, dl Potecă a ales să tacă. Acum se îndreaptă către AUR, că îi vede pe val. Iar AUR nu dovedește că face altă politică decât obținerea puterii prin orice mijloace, indiferent de persoane. Da, au fost și greșeli, nu una, dar a fost parte la aceste greșeli, iar fuga celui care părăsește barca liberală nu arată decât că interesul propriu este din lăcomie. Asta nu e o noutate pentru mulți, din păcate”, spune liberalul care subliniază că a fost mereu împotriva traseismului politic.

Citește întregul articol pe renasterea.ro

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL