Cristian Buşoi: Îmi doresc să fim în continuare principala forţă de dreapta în viitoarea guvernare

sursa: facebook

După ce a fost numit preşedinte interimar al PNL Timişoara, înaintea alegerilor locale, fostul europarlamentar Cristian Buşoi a anunţat, sâmbătă, că nu va candida la alegerile parlamentare pe listele PNL Timiş, ci la Dolj, alături de preşedintele partidului, Nicolae Ciucă. El a spus că îşi doreşte ca PNL să participe la viitoarea guvernare ca principală forţă.

Cristian Buşoi a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că se va regăsi pe locul al doilea pe lista PNL Dolj, la Camera Deputaţilor. De asemenea, el a renunţat la funcţia de preşedinte al PNL Timiş, aceasta rămânând vacantă deocamdată.

”Sunt onorat pentru votul unanim al organizaţiei PNL Dolj de a fi parte a echipei pentru alegerile parlamentare alături de preşedintele PNL şi viitorul preşedinte al României, Nicolae Ciucă, de preşedintele organizaţiei, Ştefan Stoica, un luptător neobosit şi un lider iubit de organizaţie, alături de toţi colegii liberali de pe listele parlamentare şi din echipa extraordinară a PNL Dolj in bătălia electorală pe care o vom da în această toamnă. PNL are soluţiile necesare la problemele pe care le are România în aceste vremuri complicate. Intru în această campanie determinat să prezint viziunea PNL, atât pentru creşterea performanţei în atragerea de fonduri europene, cât şi pentru reforma sănătăţii, reconstrucţia industriei româneşti şi modernizarea sistemului energetic”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Cristain Buşoi.

Fostul europarlamentar mai spune că îşi doreşte ca PNL să fie principala forţă în viitoarea guvernare şi a atras atenţia că perioadele grele nu s-au terminat, nici în România, nici în Europa.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: