Cristian Popescu Piedone și-a dat demisia

Sursa: Inquam Photos / George Călin

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 din București, demisionează din funcția de președinte executiv al partidul fondat de Dan Voiculescu.

Edilul de la Sectorul 5 și-ar fi anunțat decizia în interiorul partidului PUSL, menționând că rămâne membru pentru a-și finaliza mandatul de primar la Sectorul 5, potrivit RTV

Amintim că partidul fondat de Dan Voiculescu, PUSL, a precizat că o susține în continuare pe Gabriela Firea pentru mandatul de primar general al Bucureștiului. Anunțul PUSL a fost făcut public în ziua în care PSD a decis expirarea suspendării și revenirea în funcțiile de președinte al PSD București și prim-vicepreședinte la nivel național.

A fost președinte doar 5 luni

În 30 iunie 2023, Cristian Popescu Piedone era ales în funcția de președinte executiv al PUSL.

„Români, ați tăcut destul. A venit timpul să vorbiți. Renunțați la tăcere.

Promovând onest și constant valorile noastre esențiale – demnitate, onoare și curaj – împreună cu principiile umaniste – ”omul potrivit la locul potrivit” și „stop abuzurilor de putere„ –  putem realiza o surpriză semnificativă la alegerile ce vor avea loc anul viitor.

Vom candida cu liste proprii! Succesul ne poate asigura un rol determinant în structurile politice care vor guverna România în intervalul 2024 – 2028. Vom putea promova politici publice bazate pe valorile umaniste. Vom putea produce schimbările pe care întreaga națiune le așteaptă”, spuneau la acel moment cei de la PUSL.

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: