Cristian Vasilcoiu, ironic la adresa rectorului UBB: Era supărat acum câteva zile că avem astrolog în COR

Sursa foto: Cristian Vasilcoiu

În urmă cu câteva zile, Inspectoratul Școlar Județean Cluj a lansat proiectul ”Încotro? Eu?”. Astfel, 100 de elevi de clasa a XI-a din Cluj-Napoca urmau să fie testați prin scanarea mâinilor pe un dispozitiv timp de cinci minute pentru identificarea abilităților care să-i direcționeze către alegerea carierei.

La lansarea proiectului – ce a devenit extrem de controversat în scurt timp – a participat și rectorul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj Napoca, Daniel David, cel care în urmă cu numai câteva săptămâni critica dur decizia Ministerului Muncii de a considera drept ”ocupaţii” legal recunoscute pe cea de numerolog sau astrolog.

Secretarul de stat in Ministerul Muncii, Cristian Vasilcoiu, a precizat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că Daniel David era intrigat de meseria de astrolog, însă a ”implicat UBB într-un proiect ce prevede cititul… în palmă”.

”Rectorul UBB era supărat, mai acum câteva zile, că avem astrolog în COR (la cererea mediului privat), dar văd că acum a implicat UBB într-un proiect ce prevede cititul… în palmă, atunci când vine vorba de viitoarele meserii ale copiilor. Ce să zic, probabil era doar invidios că cititul în palmă nu e în COR! Așteptăm, așadar, propunerea de la UBB!”, a scris Cristian Vasilcoiu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL