Csoma Botond (UDMR): Eu cred că se conturează o dată a alegerilor prezidenţiale în luna noiembrie

Sursă foto: Facebook / Csoma Botond

Liderul deputaţilor UDMR, Csoma Botond, a declarat luni că în urma discuţiilor de la Guvern, în opinia sa, sse conturează o dată a alegerilor prezidenţiale în luna noiembrie. Despre comasare prezidenţialelor cu parlamentarele, reprezentantul UDMR a spus că s-ar putea deşi ar fi o prostie.

Csoma Botond a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News că UDMR a propus în discuţiile de la Palatul Victoria luna octombrie pentru alegerile prezidenţiale.

”Am înţeles că liberalii vor cât mai târziu, deci spre noiembrie, eu cred că se conturează o dată a alegerilor prezidenţiale în luna noiembrie, cel puţin această concluzie am tras eu”, a spus liderul deputaţilor UDMR.

El a menţionat că argumentul UDMR a fost acelaşi pe care l-a avut atunci când au iniţiat proiectul legislativ care dă posibilitatea organizării alegerilor cu 90 de zile înainte de încheierea mandatului actualului preşedinte, şi anume faptul că există o perioadă de pregătire a intrării în noul mandat, aşa cum există şi în SUA.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: