Cu cine s-a drogat Vlad Pascu în Vama Veche. Andreica, “Europol”: Copiii unor persoane cu poziții sociale și politice

pascu
Sursa foto: INQUAM / Octav Ganea

Noi dezvăluiri despre petrecerea cu droguri la care a participat Vlad Pascu, cel care a provocat tragedia din 2 Mai. Invitat la emisiunea În Fața Ta, Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL, a declarat că are informații că la petrecerea cu droguri au participat și copiii unor persoane publice și șefi de instituții din județul Constanța.

Cosmin Andreica, președinte Sindicatul EUROPOL: Dacă vorbim de legături cu unele personaje, este interesant cum s-a trecut foarte repede peste momentul de după eliberarea din container, după acea oră și jumătate, respectiv momentul în care a participat la acea petrecere. La acea petrecere înțeleg că, la fel, în primul rând din declarațiile dlui Glugă, fostul inspector șef, se consumaseră droguri. Vorbea despre nouă persoane care au fost conduse la sediul poliției. N-a mai întrebat nimeni de acele persoane, cine sunt…

Florin Negruțiu, jurnalist Digi24: Și v-ați interesat dvs, înțeleg.

Cosmin Andreica, președinte Sindicatul EUROPOL: Din datele pe care le-am primit de la oamenii din Vama Veche, înțelegem că participanții erau tineri din județul Constanța. Deci erau copiii unor persoane cu poziții sociale și politice în județul Constanța.

Florin Negruțiu, jurnalist Digi24: Inclusiv din Poliție?

Cosmin Andreica, președinte Sindicatul EUROPOL: Nu, n-am identificat și nici n-am reușit să mergem atât de departe, până la urmă n-a fost acesta scopul. Au fost informații pe care le-am primit de la oameni, din dorința oamenilor de a spune unele lucruri.

Florin Negruțiu, jurnalist Digi24: Deci la petrecerea aia au fost copiii unor șefi politici din județul Constanța.

Claudiu Pândaru, jurnalist Digi24: Cine sunt cele nouă persoane de la petrecere?

Cosmin Andreica, președinte Sindicatul EUROPOL: Cred că ar trebuie să răspundă cei de la IPJ Constanța sau cei ai Parchetului, pentru că a fost deschis un dosar penal pentru consum și deținere de droguri și cred că și oamenii pot să spună pentru că nu am făcut noi o anchetă paralelă, n-avem timp de așa ceva. Am primit informații de la oameni ai locului care văd lucruri de ani de zile și de fiecare dată când apare câte un astfel de incident simt nevoia să spună aceste lucruri.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: