VIDEO Cum a devenit prețul vinului consumat de Ciucă, subiect de dezinformare. Prețul, umflat de 42 de ori

Sursa foto: Facebook / Nicolae Ciucă

Informația intens vehiculată în urma știrii despre masa la care au participat Nicolae Ciucă, Remus Borza și Dan Ostahie a fost prețul piperat al vinului servit în acea seară. Ca un bulgăre rostogolit care se mărește, sticla de vin a ajuns în final subiect de știre, scrie evz.ro

Preț umflat de 42 de ori, de la 16.900 lei la 350 lei

Nu știm cine a stat în spatele dezinformării și cine are interes să îl plaseze pe Ciucă în acest tablou opulent, însă informația putea fi verificată foarte ușor.

Și dacă vinul nu ar fi cumpărat de la producător, o simplă căutare pe internet ar fi returnat o serie de prețuri de vânzare, care variază între 350 și 800 lei, departe de astronomica sumă de 16.900 lei.

Cum s-a aflat despre prezența celui de-al doilea om în stat la restaurant

În același timp, ridică semne de întrebare modul în care s-a aflat despre prezența celui de-al doilea om în stat la restaurant.

O televiziune de știri a făcut dezvăluiri despre o posibilă implicare a lui George Copos, proprietarul turnului Ana Tower, în care este restaurantul unde cei trei au fost „ambuscați”. Fără implicarea Lui George Copos, surse politice spun că nu ar fi fost posibilă toată desfășurarea de forțe pentru această operațiune.

Un restaurant la etajul 25 este un spațiu în care nu se pătrunde cu cameră de filmat decât cu aprobarea proprietarului.

Reamintim că, potrivit Gândul.ro, duminică seară Nicolae Ciucă s-a întâlnit la un restaurant din București cu Remus Borza, consilierul său, și Dan Ostahie, fondatorul companiei Altex.

Din informațiile noastre, nota de plată a fost achitată de cei trei, la comun, nu doar de proprietarul Altex, o altă informație denaturată.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: