Deputatul Dumitru-Viorel Focșa s-a înscris în PRM împreună cu filialele AUR din județul Constanța

Dumitru-Viorel Focșa
Dumitru-Viorel Focșa / sursa - facebook

Deputatul Dumitru-Viorel Focșa și-a anunțat vineri, 19 aprilie, înscrierea în Partidul România Mare și candidatura la președinția Consiliului Județean Constanța. El a fost prezent la conferința de presă alături de soție, Claudia Focșa, care s-a înscris, de asemenea, în PRM.

Deputatul Dumitru-Viorel Focșa, în prezent parlamentar neafiliat, a fost ales în 2020 în parlament pe listele AUR, și a părăsit această formațiune la începutul acestui an.

Este absolvent al Universității Maritime Constanţa, Facultatea de Electromecanică Navală, Domeniul de studii Inginerie Electricã si Electrotehnicã. A activat în companii românești și străine de navigaţie şi foraj marin (inginerie electrică şi automatizări echipamente navale şi foraj marin).

În Parlamentul României a avut 122 de inițiative legislative din care două au devenit legi.

La Partidul România Mare a aderat astăzi și filiala constănțeană a Partidului Alianța Poporului Suveran, condusă de președintele George Vanghelicescu.

În cadrul conferinței de presă, Președintele PRM, Teodor Victor Iovici, l-a prezentat și pe candidatul formațiunii la Primăria Constanței. Acesta este Victor Cruceru, antreprenor, președintele filialei Constanța a Federației AGRO PROPACT.

Victor Cruceru este și Pastor asistent la Asociația religioasă ”Adunările lui Dumnezeu” din România, Biserica Izvorul Vieții Constanța, fiind și absolvent al Universitatea Biblice din Bucuresti. Ca activitate politică, a fost Președinte la Constanța al PPDD, și a mai candidat la Primăria Constanța în 2020 din partea ALDE.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL