Cum a simțit șeful DSU a doua explozie de la Crevedia: Era parcă cineva pune pe tine un fier de călcat

Raed-Arafat-1-scaled
Foto: I

Şeful DSU, Raed Arafat, a povestit cum a simţit cea de-a doua explozie de la Crevedia, el comparând suflul deflagraţiei cu un fier de călcat încins. Arafat a precizat că este foarte important că în această a doua explozie nu a fost afectat niciun civil.

Raed Arafat a relatat luni seară, la Digi 24, cum a simţit cea de-a doua explozie, chiar dacă se afla la distanţă.

”Eu eram la o distanţă şi pot să vă spun că am simţit pe spate, că mergeam spre partea opusă pentru a discuta cu cineva, şi la momentul respectiv când s-a auzit şi am simţit căldură care a venit, era parcă cineva pune pe tine un fier de călcat. Şi atunci este clar că mai mulţi au fost afectaţi”, a declarat Arafat.

Şeful DSU a spus că niciun civil nu a fost afectat de cea de-a doua explozie.

”Foarte important, nu a fost afectat nimeni civil în a doua explozie. Şi asta ce înseamnă? Că în zona respectivă civilii nu au mai avut acces (…) eu am auzit comentarii că: da, numai pompieri au fost afectaţi răniţi. Da, este foarte rău că au fost afectaţi pompieri, dar ce doreaţi, să fie afectaţi civili?”, s-a întrebat Arafat.

Raed Arafat a mai precizat că inclusiv jurnaliştii au fost ţinuţi la o distanţă considerabilă, chiar dacă unii dintre ei au vrut să se apropie cât mai mult de incendiul puternic.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL