Cum îi răspunde ministrul Transporturilor lui David Popovici, care a cerut ca statul să investească în bazele sportive

ministrul Transporturilor
Sursa foto: Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a declarat, în cadrul emisiunii „În Fața Ta” de la Digi24, că nu trebuie „să excludem zona privată, care poate să vină să investească în bazele sportive”. Ministrul a plusat și a dat exemplul Statelor Unite ale Americii, acolo unde „statul american nu e proprietar de baze sportive”. Declarația vine ca răspuns la mesajul lui David Popovici, în care sportivul le cere polticienilor să investească mai mult în sport și în tineri. 

Întrebat despre mesajul lui David Popovici pentru politicienii care nu investesc în sport, Sorin Grindeanu a răspuns pentru Digi24 că „eu știu că în București sunt totuși bazine. Sunt. E și la Dinamo, e și la Lia Manoliu, din câte știu, e și la Otopeni. (…) E nevoie de investiții, e adevărat, în continuare și în celelalte orașe din țară”.

Soluția propusă de Grindeanu: privații să vină cu investiții „Hai să nu excludem și zona privată care poate să vină să investească în ce înseamnă baze sportive, că parcă nu ne dorim să ne întoarcem în vremuri dinainte de 1989. Sau cel puțin eu unul nu-mi doresc. Îmi doresc să existe inițiativă privată pe acest palier”, a spus Sorin Grindeanu la Digi24.

Soluția propusă de Grindeanu: privații să vină cu investiții

„Hai să nu excludem și zona privată care poate să vină să investească în ce înseamnă baze sportive, că parcă nu ne dorim să ne întoarcem în vremuri dinainte de 1989. Sau cel puțin eu unul nu-mi doresc. Îmi doresc să existe inițiativă privată pe acest palier”, a spus Sorin Grindeanu la Digi24.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: