Cum vede Nicolae Ciucă războiul din Ucraina. Semnalul tras de liderul PNL

Sursa foto: Facebook / Nicolae Ionel Ciucă

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că Ucraina are nevoie de sprijin

„Este nevoie ca toată lumea să conștientizeze că Ucraina are nevoie de sprijin. (…). Se hrănește în interior spiritul acesta patriotic din Rusia, sunt chestiuni de care liderii lumii democratice trebuie să țină cont.

Închipuiți-vă ce ar însemna să se rupă frontul!

Închipuiți-vă ce ar însemna să se rupă frontul, care ar fi efectele de domino în Republica Moldova. Este necesar să înțelegem care sunt consecințele, Rusia nu gândește ca noi. Putem să înțelegem tot acest context pentru a ne întări măsurile de apărare. Conflicte au fost de când lumea, dar s-a neglijat acest aspect”, a spus Nicolae Ciucă.

Totodată, Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menționând și că „s-au dus vremurile” în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

„Nu avem pregătită infrastructura necesară ca în următorii doi ani de zile să putem să trecem la o astfel de decizie. Ca să avem din nou armata obligatorie, trebuie infrastructură absolut foarte bine pregătită pentru că nu poţi să aduci oameni cu arcanul la armată, s-au dus vremurile alea, pe de o parte.

De cealaltă parte, nu poţi să-i aduci şi să nu te îngrijeşti de ceea ce înseamnă armata anului cât o fi la vremea respectivă”, a spus Nicolae Ciucă, la Digi 24.

Nicolae Ciucă: România trebuie să se reindustrializeze

„Trebuie să ne reindustrializam. Chiar dacă producem materie primă, trebuie să devenim cât mai competitivi. Suntem într-o piață liberă și trebuie să fim competitivi”, a mai spus Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă: Nu putem vorbi de cotă progresivă

Ciucă apară cota unică. Mesajul dat de liderul PNL:

„Noi inclusiv în legea bugetului de stat am precizat ca nu vom avea taxe anul acesta. Nu putem vorbi de cota progresiva in condițiile în care cota unica nu și-a terminat efectul, nu putem să vorbim de un nou sistem de taxare”, a declarat președintele Senatului.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL