Cum vrea Donald Trump să facă bani din problemele sale judiciare

Sursă Foto: Shutterstock - Ilustrativ
Sursă Foto: Shutterstock - Ilustrativ

În ciuda problemelor sale judiciare, fostul preşedinte al Statelor Unite Donald Trump nu se dezminte ca om de afaceri şi nu vrea să rateze nicio ocazie de a face bani, după cum relatează The Block, o platformă media specializată în monede digitale.

Confruntat cu audieri în serie în instanţele americane, Donald Trump a decis să profite la maximum de situaţie. El a lansat o nouă colecţie de NFT-uri (jetoane nefungibile), denumită „Mugshot Edition”, cu referire la scurta sa şedere în închisoarea din Atlanta, în timpul căreia i-au fost făcute fotografii cu poza sa de identificare ca urmărit penal.

Un NFT este un titlu digital, asociat cu un activ digital şi emis de un blockchain. Fiecare „token” este unic şi nu poate fi reprodus.

Pentru a dobândi unul dintre aceste NFT-uri ale lui Donald Trump, amatorii ar trebui să plătească suma de 99 de dolari. Iar pentru cei mai fideli clienţi ai săi, Donald Trump a pregătit o surpriză. Odată cu achiziţionarea a 47 de NFT-uri, va fi trimisă şi o felicitare „fizică” ce conţine o bucată din costumul pe care îl purta fostul preşedinte la 24 august, în momentul fotografiei.

Acest anunţ a stârnit vâlvă în rândul susţinătorilor lui Donald Trump. „Această felicitare nu este doar o amintire, este o bucată de istorie şi o mărturie a rezistenţei”, se arată pe site.

Republicanul nu este străin de NFT-uri şi a câştigat deja sume frumoase din acestea. „În august, documentele au arătat că fostul preşedinte deţinea până la 5 milioane de dolari în Ether şi că a câştigat cel puţin 4,9 milioane de dolari din NFT-uri”, precizează The Block.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL