Curtea de Apel București a decis ca Miruna Pascu să rămână în arest preventiv

Miruna Pascu
Sursa foto: INQUAM / George Calin

Miruna Pascu, mama lui Vlad, autorul accidentului de la 2 Mai din luna august, în urma căruia doi tineri au murit, a rămas în arest preventiv, conform deciziei Curții de Apel București. Decizia magistraților este definitivă.

Curtea de Apel București a respins joi contestația Mirunei Pascu împotriva deciziei Tribunalului București de a o plasa în arest preventiv pentru 30 de zile. Hotărârea instanței este definitivă.

Săptămâna trecută, Miruna Pascu a fost arestată preventiv de magistrații Tribunalului București, la propunerea procurorilor DIICOT.

Conform procurorilor, din cercetări a reieșit că Miruna Pascu, conștientă și cu intenție, a exercitat presiuni de natură morală asupra unei persoane, în încercarea de a o determina să nu depună mărturie sau să ofere declarații mincinoase într-o cauză investigată de DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța privind săvârșirea infracțiunii de deținere, fără drept, de droguri de risc, în scopul consumului propriu.

Autor

  • Ionuț-Valentin Bouroș

    Ionuț-Valentin Bouroș, redactor PS News . Ionuț-Valentin Bouroș este student în anul II la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA. A intrat în presă în ianuarie 2023, în urma unui Internship la PS News.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: