”Dacă nu va ajunge acolo, e hotărât să se retragă”. Anunț despre Ovidiu Hațegan

Anunț despre Ovidiu Hațegan
Sursa foto: digisport.ro

Fostul arbitru internațional Marius Avram a dezvăluit că Ovidiu Hațegan este gata să se retragă, dacă acest lucru nu va ajunge la cel mai înalt nivel, în Liga Campionilor.

”Ovidiu Hațegan a arbitrat foarte bine meciul de ieri (n.r.- Dinamo – CFR Cluj). L-am simțit un pic temător, a fluierat cam ușor niște faulturi în atac, e posibil să existe o anumită emoție, dar în general deciziile majore le-a luat bine.

El a fost păstrat în lotul de elită de la UEFA, ca o formă de susținere, mi se pare foarte bine. Eu am văzut declarațiile lui și spune că vrea să fie din nou acolo unde a fost. Și, din discuțiile pe care le-am purtat și cu alți colegi, dacă nu va ajunge acolo, e hotărât să pună capăt carierei de arbitru.

Cred că UEFA va proceda cum a făcut-o și Vassaras, o va lua treptat. Nu cred că-l va arunca în luptă în Champions League, grupe de Champions League ca prim meci după revenire. Cred că ei așteaptă un raport din țară, să aibă câteva luni de zile constante, apoi va urma probabil un meci în Conference League, Europa League și așa mai departe, până când își vor forma o părere dacă el e încă la nivelul la care a fost.

Până acum a primit meciuri în Europa în camera VAR. Ăsta e un semn că vor să-l mențină acolo. Ce se va întâmpla mai departe, vom vedea. Sunt convins că va primi meciuri, când se va întâmpla lucrul ăsta, nu am de unde să știu”, a spus Marius Avram, la emisiunea Digi Sport Special.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: