Daniel Buda devine coordonatorul organizaţiei PNL Bistriţa-Năsăud. Ce spune Ciucă despre întâlnirea de la Bistriţa

sursa: Facebook/Nicolae Ciucă

Organizația PNL Bistrița-Năsăud, împreună cu liderii locali, a realizat o analiză detaliată a rezultatelor obținute în alegerile din iunie și a discutat despre strategiile pentru viitoarele alegeri. Președintele organizației, Nicolae Ciucă, a subliniat că scorurile obținute de 44% în municipiul Bistrița și aproape 35% pentru Consiliul Județean sunt un indicator pozitiv al eforturilor depuse de partid. În cadrul acestei întâlniri, europarlamentarul Daniel Buda a fost desemnat coordonator și responsabilitatea activității organizației județene.

„Alături de colegii din organizația PNL Bistrița-Năsăud, am făcut o analiză a rezultatelor de la alegerile din iunie și am discutat despre obiectivele pentru următoarele alegeri. Scorurile obținute, 44% în municipiul Bistrița și aproape 35% la șefia Consiliului Județean, ne arată că munca depusă începe să dea roade, dar și că avem încă multe de făcut.
Îi mulțumesc europarlamentarului Daniel Buda pentru că a acceptat să fie coordonator și responsabil de întreaga activitate a organizației județene.
Avem încă multe de făcut pentru a continua și finaliza proiectele de dezvoltare și modernizare din municipiu și județ”, a scris Nicolae Ciucă pe pagina sa de Facebook.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: