UPDATE Dănuț Lupu, condamnat definitiv la închisoare cu executare, dat în urmărire națională

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

UPDATE 16:55
Fostul fotbalist Dănuţ Lupu, condamnat definitiv la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare, a fost dat în urmărire naţională, potrivit site-ului Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

„Împotriva celui în cauză, Judecătoria Cornetu a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr.134 din 02.10.2023, fiind condamnat la o pedeapsă de 7 luni şi 10 zile închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, arată sursa citată.

Știrea inițială
Fostul mijlocaș de la Dinamo și Rapid, Dănuț Lupu (56 de ani), a fost condamnat definitiv la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare. Acesta are 24 de ore ca să se predea autorităților.

Curtea de Apel a respins în această dimineață recursul fostului fotbalist. Astfel, va rămâne în vigoare decizia dată inițial de Judecătoria Cornetu, iar Lupu va face 7 luni și 10 zile de închisoare.

Cod procedură penală respinge ca nefondat apelul declarat de către apelantul inculpat Lupu Dănuţ împotriva sentinţei penale nr. 79/16.02.2023, pronunţată de Judecătoria Cornetu în dosarul nr. 13016/1748/2022. În baza art.275 alin.2 Cod procedură penală obligă pe apelantul inculpat la plata sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatului şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 2 octombrie 2023.

– Hotărârea Curții de Apel

 

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL