De ce refuză Klaus Iohannis confruntarea cu presa ostilă

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, are o relație bună cu presa prietenă și una inexistentă cu acei ziariști care îl critică pe acesta.Deși poate șansele lui Iohannis ar putea să se îmbunătățească dacă ar avea curajul să poarte dialoguri și cu presa considerată ostilă acestuia, prezidențiabilul PNL-PDL preferă să meargă doar în acele emisiuni unde îi sunt aruncate mingi la fileu. Rareori Iohannis a decis să stea de vorbă cu un jurnalist sau moderator care îi adresează întrebări incomode.

Într-un interviu pentru cei de la dcnews, Iohannis a explicat de ce refuză să stea de vorbă cu presa ostilă lui.

Întrebat de ce nu merge la instituțiile media (ziare, publicații online și televiziuni) care vă critică puternic? Le evitați sau nu sunteți invitat și dacă le evită, crede că este o strategie bună?, Iohannis a oferit următorul răspuns:

”Nu știu de unde provine această percepție, nu mă deranjează critica, atunci când e întemeiată. Din nefericire însă, unele instituții media și-au pierdut din obiectivitate și lansează în mediul public dezinformări, care nu reflectă agenda reală a populației. În aceste condiții, prefer să mă întâlnesc direct cu oamenii, decât să particip la false dezbateri. Sigur că în momentul în care se va ivi oportunitatea unor discuții reale, articulate, nu le voi evita, ci mă voi prezenta în fața oamenilor cu proiectul meu pentru țară”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: