Deputaţii au respins, marţi, moţiunea simplă împotriva ministrului Finanţelor Marcel Boloş

Marcel Boloș / Inquam Photos / George Călin
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Camera Deputaţilor a respins, în plenul de marţi, moţiunea simplă a USR şi partidului Forţa Dreptei împotriva ministrului Finanţelor Marcel Boloş.

Moţiunea simplă intitulată „Ministrul Boloş – inventatorul şi păzitorul taxei pe boală trebuie să plece” a fost respinsă cu 172 de voturi „contra”, 82 de „pentru”, două abţineri şi doi deputaţi nu au votat deloc.

Ministrul Finanţelor Publice, Marcel Boloş, a declarat luni, la dezbaterea moţiunii simple împotriva sa, din plenul Camerei Deputaţilor, că este aici să vorbească despre o aşa numită „taxă pe boală”, care nu există în Codul fiscal. El a mai spus că unii aleg să folosească instrumentele democratice pentru lupte politice meschine care uneori ne plasează în situaţii de-a dreptul paradoxale. „Suntem singura ţară din UE care îşi permite luxul, cu consecinţele dezastruoase de rigoare, de a avea indemnizaţia de concediu medical mai mare decât salariul atunci când eşti la serviciu”, a mai precizat ministrul.

De asemenea, ministrul PNL a mai spus că este pentru prima dată când România beneficiază de un Program de Sănătate care să susţină investiţii masive în infrastructura spitalicească. El le-a transmis celor din Opoziţie dacă nu găsesc cu ce să se facă utili românilor, măcar să nu mai încurce şi să dezinformeze.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: