Deputatul Ciprian Şerban: PSD a eliminat inechitățile dintre pensionarii care au muncit și au contribuit la fel

Ciprian Şerban
Sursa foto: Ciprian Şerban

PSD a eliminat inechitățile dintre pensionarii care au muncit și au contribuit la fel, notează liderul de grup PSD din Camera Deputaţilor, Ciprian Șerban, într-un mesaj postat pe Facebook.

“PSD a eliminat inechitățile dintre pensionarii care au muncit și au contribuit la fel: vot final în Camera Deputaților pentru Legea pensiilor! Prin adoptarea Legii pensiilor, PSD a realizat unul dintre cele mai importante obiective politice ale sale: reformarea sistemului public de pensii”, precizează Şerban.

El a menţionat că PSD a arătat USR şi PNL că înţelege perfect PNRR.

“Ne-am demonstrat consecvența și hotărârea de a face dreptate. Am eliminat inechitățile între pensionarii care au muncit și au contribuit la fel și putem asigura o creștere continuă și sustenabilă a veniturilor acestora.

Ne-am încadrat în termenul convenit cu reprezentanții Comisiei Europene și am atins și obiectivul eliminării pragului de 9,4% din PIB, stabilit cu cinism de USR în PNRR și care însemna înghețarea pensiilor până în 2070.

Astăzi, le-am demonstrat și USR și PNL, care ne-au acuzat de ignoranță și populism, că PSD înțelege perfect PNRR, iar promisiunea făcută pensionarilor este sfântă pentru noi.

Felicitări celor 199 de colegi deputați, dintre care 100 sunt de la PSD, care au votat pentru pensionarii români!

USR a votat împotrivă!”, a adăugat deputatul PSD.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: