Deputatul Florin Roman, agresat de Vîlceanu în Parlament: Golănesc am fost lovit cu genunchiul în zona nasului

Foto Facebook Florin Roman

Deputatul PNL Florin Roman spune că Dan Vîlceanu l-a agresat la ieşirea din sala de plen, ”în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicat în zona nasului”. El a precizat că va depune plângere penală „împotriva deputatului huligan!”

Roman anunţă că va depune solicitare de sancţionare a deputatului, pentru lovire şi va depune plângere penală împotriva acestuia.

”Astăzi am trăit un moment prin care nu credeam ca voi trece vreodată într-o lume civilizată. I-am reproşat deputatului neafiliat, Dan Vilceanu, încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la parlament era să afle câţi primari au plecat la Călăraşi. A urmat o altercaţie verbală, după care, am fost bruscat fizic spre ieşirea din plen. În afara sălii de plen am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicat în zona nasului. În schimb, în baza imaginilor de pe camerele de luat vederi, voi depune solicitare de sancţionare a deputatului neafiliat, prieten al ADU, pentru lovire! Totodată voi depune plângere penală împotriva deputatului huligan!”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, consideră că ”violenţa fizică este de neacceptat”, mai ales în Parlament şi apreciază că atacul asupra lui Florin Roman ”arată măsura unei lipse de caracter şi conduită morală din partea deputatului Dan Vîlceanu”.

”Violenţa fizică este de neacceptat, cu atât mai mult cu cât se întâmplă aici, în Palatul Parlamentului. Am fost trimişi aici de oameni, ca să lucrăm pentru ei şi pentru interesul comun al societăţii. Avem datoria morală de a da un exemplu de comportament decent şi civilizat, cu respectarea regulilor. Cum putem face mai bine pentru ţară şi pentru români dacă nu putem respecta reguli de bază?”, a scris, pe Facebook, preşedintele PNL, Niclae Ciucă.

El a precizat, de asemenea, că ”atacul asupra domnului Florin Roman arată măsura unei lipse de caracter şi conduită morală din partea deputatului Dan Vîlceanu, condamnabilă şi inacceptabilă”.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: