Gabriela Firea: La mulți ani steagului european!

Gabriela Firea
Sursă foto: INQUAM Photos/OctavGanea

Gabriela Firea transmite urări cu ocazia împlinirii a 38 de ani de când a fost ales steagul european.

✨La mulți ani steagului european!

🇪🇺 Se împlinesc 38 de ani de când a fost ales steagul european, așa cum îl cunoaștem astăzi cu toții. Una dintre stele este țara noastră, membră a Uniunii Europene din 2007.
🎯Beneficiile apartenenței țării noastre la comunitatea europeană le vedem și le simțim toți.
🌍Avem garanția securității. Pentru că România este parte din Uniunea Europeană, dar și membru cu un rol strategic în NATO, putem să dormim liniștiți în casele noastre și să ne desfășurăm viața în siguranță, chiar dacă la granița noastră au loc conflicte sângeroase.
🤝Avem oportunități de creștere economică și locuri de muncă, acces la fonduri structurale atât de necesare dezvoltării regionale. Gândiți-vă câte spitale, câte drumuri, câte investiții am reușit să realizăm prin atragerea de fonduri europene. Până acum relația cu Uniunea Europeană a adus României peste 70 de miliarde de euro, bani care au mers în proiecte pentru români.
🎓Avem posibilitatea să călătorim liber oriunde, pe teritoriul Uniunii Europene, copiii noștri să meargă și să își desăvârșească educația în marile centre universitare europene.
🔴⚪Alegerile pentru Parlamentul European bat la ușă. Încă puțin și vom merge la vot. Pe cine trimitem la Strasbourg, la Bruxelles, la Luxemburg? România are nevoie în Parlamentul European de politicieni abili, buni negociatori și care iubesc această țară.
🫶Eu iubesc România și voi lupta pentru ea din orice poziție publică pe care o voi deține!
🇷🇴Voi iubiți România?

*Partidul Social Democrat – Organizația Mun. București CMF 21240002”, a scris Firea.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: