Deputatul Florin Roman, dezvăluiri în premieră despre scandalul Roşia Montană: „A fost un șantaj politic”

Sursa foto: captura video

Florin Roman, deputat de Alba şi fost jurnalist, este unul din oameniii care cunoaşte foarte bine dedesubturile afacerii de miliarde de la Roşia Montană.

Deputatul Florin Roman a făcut dezvăluiri despre scandalul Roşia Montană, în exclusivitate, la Antena 3 CNN.

„S-a discutat de o linie roșie. Eu am numit-o la momentul respectiv un șantaj politic din partea lui Dacian Cioloș asupra lui Ludovic Orban”, a declarat Florin Roman, luni seară, la Antena 3 CNN.

„Din punctul meu de vedere a fost un șantaj politic, pentru că vorbim de momentul 04/11/2019 când s-a instalat Guvernul Orban 1, un guvern minoritar. La momentul respectiv, că e important să ne aducem aminte, PSD-ul a boicotat ședința de învestitură și practic Guvernul Orban 1 nu putea fi instalat fără voturile USR-ului și domnului Cioloș.

La momentul respectiv au fost și declarații publice, dar au fost și discuții în interior și noi știam foarte clar că la momentul respectiv atât domnul Cioloș cât și partenerii domniei sale au impus ca linie roșie includerea acestui proiect. Au impus ca linie roșie includerea în programul de guvernare a Guvernului Orban 1 aceste obligații ca Guvernul să transmită solicitarea de înscriere”, a declarat Florin Roman.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: