Descoperire şocantă în stomacul unui bărbat înjunghiat accidental: Monede, bancnote şi alte obiecte

Medicii au descoperit mai multe monede, bancnote, o lingură şi alte obiecte în stomacul unui bărbat care a fost adus la UPU de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi după ce s-a înjunghiat accidental.

Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a declarat medicilor că, în timp ce încerca să taie cu cuţitul o felie de salam, s-a înjunghiat accidental în abdomen.

Potrivit medicilor, bărbatul este un pacient cu patologie psihiatrică şi a fost externat recent de la Institutul de Psihiatrie.

„Pacientul a fost preluat de la domiciliu de echipajul de terapie intensivă mobilă cu plagă înjunghiată abdominală prin obiect ascuţit tăietor, un cuţit. A fost internat la Clinica IV Chirurgie din cauza unei plăgi penetrante în abdomen”, a spus dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU de la Spitalul „Sfântul Spiridon”.

Autor

  • Ionuț-Valentin Bouroș

    Ionuț-Valentin Bouroș, redactor PS News . Ionuț-Valentin Bouroș este student în anul II la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA. A intrat în presă în ianuarie 2023, în urma unui Internship la PS News.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL