DEZASTRU în PDL. Peste 200 de membri din aceeași organizație au demisionat

Dezastru în PDL. Tot mai mulți membri demisionează.

Prim-vicepresedintele Organizatiei Municipale al Partidului Democrat Lliberal Brăila, Roman Pandele, a demisionat din partid si s-a inscris in Partidul Miscarea Populară. El nu a plecat singur și a adus cu el aproximativ 200 de democrat-liberali in partidul condus de Elena Udrea.

„Am venit la PMP deoarece sunt un sustinator al Elenei Udrea si al lui Traian Basescu. Mie imi place sa merg cu o echipa invingatoare, castigatoare. In 2009 i-am facut campanie lui Basescu si a castigat. In 2012 i-am facut campanie lui Nazare si a castigat. M-am alaturat Miscarii Populare pentru ca nu pot sta in PDL, pe care domnul Blaga l-a desfiintat. A disparut partidul, a ramas doar imnul partidului. Am plecat la insistentele multor membri PDL, mi-au cerut sa trecem la PMP”, a declarat fostul lider PDL Braila.

Intrebat daca va fi urmat in PMP si de primarul democrat-liberal al comunei Surdila-Greci, Pandele a precizat ca i se vor alatura mai multi membri importanti, inclusiv din Organizatia Judetean, potrivit infobraila.ro.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL