Diana Şoşoacă şi-a lansat candidatura la Primăria Capitalei noaptea, în Herăstrău

Diana Șoșoacă
Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

În stilul neconvenţional care a consacrat-o, Diana Şoşoacă, preşedintele S.O.S. România, şi-a lansat candidatura la Primăria Capitalei noaptea, în parcul Herăstrău din Bucureşti, printr-un live pe contul de facebook, în care a criticat starea jalnică a parcului şi a vorbit despre ”mafia drogurilor și pedofilia în Centrul Vechi”.

Senatorul a avut cuvinte grele pentru Nicușor Dan, pe care l-a numit ”șobolan” din cauza șobolanilor care umblă prin București, dar și pentru Clotilde Armand, primărița de la Sectorul 1.

În condițiile unei lupte acerbe pentru București și a confuziei care domnește în unele din marile partide cu privire la candidaturile pentru Primăria Capitalei, intrarea Dianei Șoșoacă în cursă poate încurca multe calcule, mai ales că președintele S.O.S. România a promis că va veni cu dezvăluiri despre mafia din Centrul Vechi și despre afacerile murdare care se fac în București.

De altfel, Diana Șoșoacă a promis că își va continua seria de live-uri despre București și i-a luat deja la țintă pe Nicușor Dan și pe Clotilde Armand, dezgropând securea războiului cu USR, un partid cu care s-a contrat de fiecare dată în Parlament.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL