DIICOT: Două persoane, reţinute pentru că ar fi vândut cocaină în Bucureşti

Sursa foto: DIICOT

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea a doi inculpaţi, recidivişti, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi complicitate la trafic de droguri de mare risc, după ce ar fi vândut cocaină.

Potrivit anchetatorilor, în perioada noiembrie 2023 – ianuarie 2024, unul dintre inculpaţi a comercializat cantităţi de cocaină (drog de mare risc), cu sprijinul celui de al doilea, care a intermediat tranzacţiile.

A fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor, pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii BCCO şi procurorii DIICOT au efectuat, miercuri, şase percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi judeţul Călăraşi, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

„Din cercetări a reieşit că, în perioada noiembrie 2023 – ianuarie 2024, două persoane ar fi comercializat, respectiv ar fi intermediat comercializarea unor cantităţi de cocaină (drog de mare risc), către consumatori din municipiul Bucureşti”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, miercuri, AGERPRES.

Pentru această acţiune suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română şi de jandarmii Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: