Dîncu: Acum 3 ani a fost o discuție între Geoană și Ciolacu, dar nu a fost o propunere concretă pentru prezidențiale

Vasile Dîncu / Sursă foto: Inquam Photos / Alexandra Pandrea
Sursă foto: Inquam Photos / Alexandra Pandrea

Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, a declarat, marți, în cadrul emisiunii „Studio Politic” de la Digi24, că a fost martorul unei discuții în urmă cu „vreo 3 ani” între Marcel Ciolacu și Mircea Geoană, care a avut loc în biroul șefului PSD, însă nu cunoaște vreo propunere concretă în ceea ce privește cooptarea secretarului adjunct al NATO pentru candidatura la alegerile prezidențiale. Dîncu mai susține că Mircea Geoană are „un proiect interesant”, „pe care nu l-a profilat politic”.

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD: „Am participat la discuții. La un moment dat am văzut o discuție acum vreo 3 ani în biroul lui Marcel Ciolacu între Mircea Geoană și Marcel Ciolacu, dar nu am participat la vreo discuție în care să se propună acest lucru. Eu nu am cunoștință de o propunere directă în acest sens, ceea ce ați văzut că nu a confirmat nici Marcel Ciolacu.

Probabil că aici există ceva dar în orice caz nu a existat o propunere a lui Marcel Ciolacu pentru Mircea Geoană. Este și una din variantele care au apărut și în presă. Probabil că au mai discutat oameni și din partid în această chestiune, dar nu cred că a fost o propunere concretă așa cum am fost informat.

Mircea Geoană are în acest moment un proiect interesant. A fost un proiect care, așa cum l-a prezentat…Am discutat și eu cu Mircea Geoană, îl cunosc de multă vreme, nu am discutat chestiuni de colaborare cu PSD, dar suntem foști colegi și prieteni. A făcut un proiect pe care nu l-a profilat politic, mergând pe ideea că vrea să creeze niște cadre pentru reforma, dezvoltarea unui stat modern în care partidele să se poată recunoaște și să poată elabora în aceste cadre pe care le-a pus. Are și o notorietate și o încredere bună. Sociologic însă sunt și unele diferențe.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: