Directorul Aeroportului din Braşov a fost demis

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Consiliul de Administraţie al Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav l-a demis din funcţie, joi seară, pe directorul aerogării, Alexandru Anghel. Motivele din spatele deciziei sunt legate de lipsa de comunicare şi transparenţă. Decizia de demitere are loc la scurt timp după ce oficialii companiei DAN AIR făceau referire, într-un comunicat de presă, la această posibilitate, susţinând că se delimitează de demersul privind schimbarea din funcţie a lui Anghel.

Anunţul privind destituirea directorului aeroportului din Braşov, inaugurat anul acesta, a fost făcut de către jurnaliştii de la newsbv.ro.
Jurnaliştii locali notează că motivele care au stat la baza revocării din funcţie a lui Alexandru Anghel sunt ”lipsa de comunicare şi transparenţa luării unor decizii, neîndeplinirea unor sarcini transmise, dar şi acţiuni care au adus prejudicii funcţionării aeroportului, ba chiar a pus în pericol funcţionarea acestuia”.
Contactat telefonic, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Ciprian Sterpu, a declarat, pentru News.ro, că nu a fost prezent la şedinţa Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Braşov Ghimbav şi nu poate confirma informaţia.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: