Discuţii pe tema datei scrutinului prezidenţial

Sursă foto: Facebook/ Marcel Ciolacu

Partidul Umanist Social Liberal l-a informat pe premierul Marcel Ciolacu, în perspectiva discuţiilor iniţiate de acesta cu partidele politice pe tema datei scrutinului prezidenţial, că numai deputatul Graţiela Gavrilescu, preşedinte al Biroului Executiv al PUSL, îşi poate lua angajamente în numele partidului.

”Partidul Umanist Social Liberal a trimis în această dimineaţă o scrisoare primului ministru, Marcel Ciolacu prin care îi face cunoscut faptul că numai, deputatul Graţiela Gavrilescu, preşedinte al Biroului Executiv al PUSL, îşi poate lua angajamente în numele partidului”, anunţă formaîiunea politică.

De asemenea, precizează că orice alte angajamente luate în numele Partidului Umanist Social Liberal sunt nule şi neavenite. Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, vineri, că de luni, alături de cei doi vicepremieri, îi va invita pe liderii tuturor partidelor politice pentru a stabili împreună calendarul alegerilor prezidenţiale.

”Aceasta este abordarea corectă şi nu schimbarea unui ministru căruia i s-a impus de către propriul partid să nu iniţieze un act normativ convenit anterior. Nu voi răspunde provocărilor de a declanşa o criză guvernamentală şi instabilitate în România”, a subliniat el, referindu-se la disputa cu PNL pe tema datei alegerilor şi la faptul că ministrul liberal de Interne Cătălin Predoiu nu a emis hotărârea privind data scrutinului.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: