Doliu în sportul românesc. Un mare campion a murit înecat

GAZETA DAMBOVITEI/ Catalin Stefanescu
GAZETA DAMBOVITEI/ Catalin Stefanescu

Cătălin Ștefănescu, campion național și balcanic la culturism, a fost găsit mort, duminică dimineață. Sportivul de 29 de ani s-ar fi înecat în timp ce se afla la pescuit, scrie Gazeta Dâmboviței.

IPJ Dâmbovița a transmis că administratorul unui lac a sesizat poliția cu privire la faptul că o persoană este decedată. Polițiștii au constatat că un bărbat, în timp ce s-ar fi aflat la pescuit pe un lac din Lazuri, ar fi fost găsit înecat.

„Se pare că bărbatul ar fi făcut infarct pe malul lacului, ulterior prăbușindu-se în apă. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului”, a transmis IPJ Dâmbovița.

Cătălin s-a apucat de „sală” acum 10 ani. Un an a făcut acasă, apoi a mers la o sală din Târgoviște.

Acesta a participat la prima sa competiție în 2019 – etapa zonală a Campionatului de Culturism, de la Ploiești. Atunci a fost remarcat de Federația Română de Culturism și Fitness și de atunci face parte din Lotul Național.

În același an, Cătălin a devenit campion național la culturism. Ulterior, federația l-a trimis și la Campionatul Balcanic de Culturism de unde s-a clasat pe primul loc.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL