Dolj: Un bărbat de 28 de ani a fost găsit spânzurat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă

Sursă foto: Pexels

Un bărbat de 28 de ani a fost găsit spânzurat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, iar poliţiştii au precizat că el încercase să evadeze din maşina de poliţie în timp ce era dus în arest.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că vineri seara, un bărbat de 28 de ani, care fusese arestat preventiv, a încercat să evadeze din maşina de poliţie în timp ce era tranportat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.
“În seara de 12 ianuarie, în jurul orei 20.00, un tânăr de 28 de ani, din municipiul Craiova, aflat în starea legală de reţinere şi faţă de care instanţa de judecată a emis mandat de arestare preventivă, în timpul escortării către Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a sărit din autospeciala de poliţie, cu scopul de a evada, fiind prins imediat de către poliţişti şi încarcerat, întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la evadare”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.
Poliţiştii au precizat că la ora 20.43 bărbatul respectiv a fost găsit spânzurat.
“Ulterior, în jurul orei 20.43, poliţiştii Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj s-au sesizat cu privire la faptul că tânărul a fost găsit spânzurat.
Poliţiştii au început imediat manevrele de resuscitare, la faţa locului fiind solicitată o ambulanţă. Şi după sosirea cadrelor medicale a fost continuată resuscitarea, din nefericire fiind constatat decesul tânărului”, a menţionat sursa citată.
Cercetările au fost preluate de către un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj şi a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor.
Bărbatul respectiv fusese arestat preventiv pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: