Dominic Fritz, criticat de un coleg de partid în scandalul clanurilor

Primarul Dominic Fritz
Sursa: INQUAM PHOTOS / VIRGIL SIMONESCU

Dominic Fritz a fost aspru criticat chiar de către unul dintre colegii săi din USR în ceea ce privește gestionarea problemei clanurilor din Timișoara. Acesta a lansat o serie de acuzații la adresa lui Fritz, dar pe care nu a vrut să și le asume, preferând să rămână sub protecția anonimatului. Colegul primarului din Timișoara susține că ”în această luptă pentru imagine, Fritz dă frâu liber rasismului, chiar dacă personal nu e rasist”.

Unul dintre colegii de partid al lui Dominic Fritz l-a criticat pe acesta în privința situației clanurilor din Timișoara. Respectivul coleg de partid, care nu a vrut ca numele să îi fie făcut public, spune despre Fritz că „nu e rasist, dar face ceva riscant pentru o etnie”.

„Fritz nu poate spune că nu înțelege ce face, e politolog de meserie, el asta a făcut în școală și la facultate. E expert pe subiect. El vine, creează contextul în care explozia se întâmplă și după aceea zice «am uitat bricheta acolo, dar nu e vina mea că altcineva a aprins-o». E un calcul cât se poate de cinic acolo”, a spus un membru al USR, coleg în Timișoara cu Dominic Fritz.

Citește mai multe AICI.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: