Donald Trump şi-a transformat prima conferinţa de presă după condamnare într-un discurs de campanie

Sursa foto: Twitter

Donald Trump, care a convocat pentru vineri o conferinţă de presă la Trump Tower pentru a vorbi despre condamnarea sa din ajun, şi-a repetat teza susţinută pe tot parcursul procesului că este un demers politizat, un proces care i s-a intentat pe nedrept, şi şi-a transformat rapid pledoaria într-un discurs de campanie îndreptat împotriva administraţiei democrate a contracandidatului său din alegerile prezidenţiale din noiembrie, Joe Biden.

Fostul preşedinte a repetat apoi declaraţii, folosind acelaşi cuvinte, pe care le-a făcut la aproape fiecare apariţie în afara tribunalului. „Sunt vizat de un ordin de tăcere de la un om care nu poate pune două propoziţii împreună, dat de o instanţă… toate acestea sunt făcute de Biden şi oamenii lui”, a spus Trump, îndemnându-şi susţinătorii să devină vocali în locul lui.

„Acest lucru este făcut de Washington şi nimeni nu a mai văzut aşa ceva. Iar eu nu am voie să vorbesc despre asta, dar voi aveţi voie să vorbiţi despre asta şi sper că o veţi face”, a spus Trump.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: