Dosarul care îl vizează pe medicul găsit inconştient într-o toaletă din Braşov va fi preluat de procurorii militari

Sursa foto: pexels

Dosarul penal in rem care vizează infracţiuni de vătămare corporală din culpă, deschis după ce medicul Cristian Laurenţiu Pleşa de la Spitalul Militar Central a fost găsit inconştient într-o toaletă publică din Braşov, va fi preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti de la procurorii braşoveni.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti va prelua, luni, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov dosarul în care se fac cercetări in rem după ce medicul Cristian Laurenţiu Pleşa de la Spitalul Militar Central, cu grad de colonel, a fost găsit inconştient într-o toaletă publică din Piaţa Sfântul Ioan din Braşov.

Oficiali din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au declarat, duminică, faptul că deocamdată medicul Cristian Pleşa nu a fost audiat. El şi-a revenit din comă şi este conştient.

Pleşa a fost găsit inconştient, vineri după-amiază, având alături de legitimaţia de medic ATI şi flacoane dintr-o substanţă medicamentoasă pe care şi-a administrat-o printr-o perfuzie.
Oficialii Spitalului Militar ”Carol Davila” din Bucureşti au făcut verificări şi din stocurile unităţii medicale nu lipsesc doze din substanţa pe care acesta a folosit-o în perfuzia pe care şi-a administrat-o.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: