Dreapta Unită, în degringoladă: Forța Dreptei pierde tot mai multe filiale din țară

Şedinţa Comitetului Politic al Uniunii Salvaţi România, București, 28 ianuarie 2024. Inquam Photos/Saul Pop

Dreapta Unită își pierde liderii din țară: După Sibiu, a demisionat și conducerea FD Sălaj.

Preşedintele Organizaţiei Forţa Dreptei Sălaj, Sorin-Alin Pop, a demisionat din partid, împreună cu secretarul general Puşcaş Florin Mihai şi alţi 342 de membri, motivul constituindu-l direcţia actuală a partidului si Alianţa Dreapta Unită, care nu mai corespunde cu viziunea şi valorile lor.

„Prin prezenta, Sorin-Alin Pop, în calitate de preşedinte şi Puşcaş Florin Mihai, în calitate de secretar general, anunţăm demisia noastră din partidul Organizaţia forţa dreptei Sălaj”, se precizează în comunicatul preşedintelui filialei.
„Decizia noastră vine după o serie de deliberări şi dezbateri pe tema direcţiei actuale a partidului si Alianţa dreapta unită care nu mai corespunde cu viziunea şi valorile noastre. De asemenea, dorim să informăm că părăsim organizaţia Forţa Dreptei din Sălaj, alături de 342 de membri care şi-au exprimat, de asemenea, dorinţa de a demisiona”, spun demisionarii.
Aceştia precizează că apreciază profund sprijinul şi dedicarea celor care au fost alături de ei de la începutul acestui proiect.
„Ne bucurăm pentru oportunitatea de a cunoaşte şi colabora cu oameni din diferite zone ale ţării şi le mulţumim pentru experienţele împărtăşite. Cu toate acestea, considerăm că este momentul să încheiem acest capitol şi să ne îndreptăm spre noi orizonturi. Vă urăm succes în toate demersurile viitoare şi sperăm că partidul va continua să prospere şi să reprezinte interesele cetăţenilor cu aceeaşi integritate”, se menţionează în comunicat.

Haos la Dreapta Unită: Filiale din țară demisionează în semn de protest

Este o nouă demisie după cea a conducerii filialei Sibiu, care a ales să plece în urma multele neînțelegeri interne. FD Sibiu și-a pierdut conducerea săptămâna trecută, din același motiv – negocierile de la centru cu cei de la USR și PMP.

Președintele FD Sibiu a plecat din partid și alianță împreună cu peste 300 de membri.

„Direcția actuală a partidului si Alianța dreapta unită nu mai corespund cu viziunea și valorile noastre”, au transmis cei care au ales plecarea din partid.

Frământările din alianță predomină în ultima vreme, cu acuzații tot mai frecvente din partea filialelor la adresa liderilor Drulă, Tomac și Orban.

Aceștia sunt acuzați că își vând partidele de dragul funcțiilor negociate doar pentru beneficiul liderilor de la București.

În USR scandalul intern continuă după momentul stabilirii listei pentru europarlamentare, din pix, lucru contestat intern, inclusiv printr-o petiție a membrilor nemulțumiți.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL