După anunţul ANI, Costel Alexe afirmă că el nu are nicio calitate juridică la firma fostei sale soţii

Sursa foto: Facebook

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, afirmă, după ce ANI a anunţat că a sesizat Parchetul General în cazul său, că după evaluarea făcută de ANI, s-a constatat că nu există aspecte ce ar fi lezat integritatea în exercitarea funcţiei de demnitate publică.

”Contrar evaluării realizate, ANI a sesizat că ar fi indicii pentru un presupus fals în declaraţii pentru că nu aş fi trecut în declaraţia mea de avere creditarea de către fosta mea soţie a firmei în care ea este unic acţionar, eu neavând nicio calitate juridică în cadrul acesteia”, susţine el.

„În urma informaţiilor rezultate din activitatea de evaluare făcută de ANI, s-a constatat că nu există aspecte ce ar fi lezat integritatea în exercitarea funcţiei de demnitate publică, motiv pentru care ANI a concluzionat că nu sunt fapte privind integritatea sau vreun conflict de interese în urma verificării pe care a iniţiat-o.
Contrar evaluării realizate, ANI a sesizat că ar fi indicii pentru un presupus fals în declaraţii pentru că nu aş fi trecut în declaraţia mea de avere creditarea de către fosta mea soţie a firmei în care ea este unic acţionar, eu neavând nicio calitate juridică în cadrul acesteia”, a afirmat Costel Alexe.
El a adăugat că, până la data întocmirii raportului final de evaluare al ANI, nu i s-a solicitat niciun punct de vedere ”întrucât, în urma analizării datelor, nu s-au constat încălcări în exercitarea funcţiei mele de deputat”.
”În întreaga mea activitate am fost transparent şi deschis în relaţia cu autorităţile şi în asumarea cu responsabilitate a funcţiilor publice pe care le-am deţinut”, a susţinut Costel Alexe.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: