Noi probleme la SAGA: Nicki Minaj și-a anulat concertul, cu 3 ore înainte să urce pe scenă

Sursa foto: Nicki Minaj

Superstarul Nicki Minaj, care era cap de afiş duminică la SAGA Festival, a anunţat că a decis să nu mai facă deplasarea, invocând preocupările legate de siguranţă.

“Din grijă pentru binele echipei noastre și al meu personal, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România în această seară din cauza preocupărilor legate de siguranță în contextul protestelor din zonă. Aștept cu nerăbdare să vă văd pe toți cu altă ocazie. Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru ca eu să ajung acasă la fiul meu și pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familiile lor. Să nu iau în considerare sfatul echipei de securitate în acest moment pur și simplu nu este ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin.

Sunt foarte entuziasmată să-mi întâlnesc fanii vineri, la Londra, pentru un alt spectacol foarte special la Wireless Festival”, a notat Nicki Minaj pe X.

Pentru organizatorii SAGA Festival este o nouă problemă după ce, vineri, DJ Hardwell a cedat nervos, a acuzat organizatorii și a plecat de pe scenă.

Citeşte aici mai mult: VIDEO Scandal la SAGA Festival. DJ Hardwell a cedat nervos, a acuzat organizatorii și a plecat de pe scenă

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: