Elisabeta Lipă, mesaj pentru gimnaste după finala de la sol: Ana, Sabrina, capul sus! Aţi fost la înălţime

Sursa foto: Facebook

Preşedintele ANS, Elisabeta Lipă, a postat un mesaj în social media în care le încurajează pe gimnastele Ana Maria Bărbosu şi Sabrina Maneca Voinea. Ana Maria a fost pentru câteva momente pe podium la Jocurile Olimpice, însă o contestaţie a antrenorilor americancei Jordan Chiles a lăsat-o fără medalia de bronz.

”Ana Bărbosu, atât de aproape de medalia de bronz! Ultima finală pe aparate la gimnastică de la aceste Jocuri Olimpice, cea de la sol, se încheie cu un gust amar pentru ţara noastră. La doar 1 minut după ce Ana Bărbosu a câştigat medalia de bronz, o contestaţie făcută de sportiva americană Jordan Chiles a fost admisă, iar aceasta a trecut pe locul 3, cu 13.766 puncte, depăşindu-le pe Ana şi Sabrina, ambele la egalitate, cu punctajul 13.700. Am simţit pentru puţin timp euforia câştigării unei medalii la gimnastică, după atât de multă vreme, însă rezultatele obţinute de sportivele noastre trebuie să ne dea speranţa că la următoarea ediţie de JO vom fi din nou pe podium. Ana, Sabrina, capul sus! Aţi fost la înălţime! V-aţi bătut cu Simone Biles şi Rebeca Andrade pentru podium la sol şi aţi reuşit să impresionaţi nu doar Arena de la Paris, ci o ţară întreagă.

Stiu că este frustrant, însă cred în potenţialul vostru. Continuaţi să vă antrenaţi, să faceţi treabă bună şi medaliile vor veni!

Jocurile Olimpice s-au încheiat pentru cele doua gimnaste. O ediţie grea dar frumoasă, o ediţie la care au ajuns doar cei mai buni sportivi ai României”, a scris Lipă pe Facebook.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: