Elon Musk sugerează că faptul că folosește ketamină pe bază de rețetă este un lucru bun pentru investitori

Elon Musk
Sursa foto: wall-street.ro

Elon Musk a spus într-un nou interviu că ketamina pe bază de rețetă a fost utilă în tratarea episoadelor sale depresive ocazionale și a sugerat că administrarea medicamentului este benefică pentru investitorii din companiile sale, transmite CNBC.

Musk, vorbind cu fostul prezentator al CNN Don Lemon, într-un interviu care a fost postat online luni, a susținut că ia ”o cantitate mică, o dată la două săptămâni”, uneori mai rar, pentru a trata ceea ce el a descris drept ”valuri chimice” care îi pot provoca depresie, scrie News.ro.

”Ketamina este utilă pentru a scăpa de o stare de spirit negativă”, a declarat directorul general al Tesla și SpaceX, pentru Lemon.

Musk a fost întrebat de Lemon dacă ketamina ar putea fi ”o piedică” pentru contractele sale guvernamentale și statutul lui pe Wall Street. Musk a spus nu, apoi a făcut referire la ceea a a spus în în trecut pentru a-și explica consumul de medicamente.

”Din punctul de vedere al Wall Street, ceea ce contează este execuția. Creezi valoare pentru investitori”, a spus mogulul tehnologiei. Apoi a continuat să prezinte evaluarea și vânzările Tesla. ”Din punctul de vedere al investitorilor, ”dacă iau ceva, ar trebui să iau în continuare”, a spus el.

Musk a adăugat că a menționat inițial consumul de ketamina pe bază de rețetă pe X ”pentru că m-am gândit, poate că acesta este ceva care ar putea ajuta alți oameni”.

Videoclipul cu interviula fost postat la cinci zile după ce Lemon a anunțat că Musk și-a anulat contractul pentru un nou talk show pe X, la doar câteva ore după un interviu la sediul Tesla din Austin, Texas.

Citeste mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL