Emil Boc, despre Aeroportul din Cluj: Clujul are multe avantaje competitive, dar aeroportul este un element cheie

Emil Boc
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Astăzi, 5 iunie, a fost inaugurat noul terminal al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj, eveniment la care a fost prezent și actualul primar al municipiului, Emil Boc. Întregul proiect a costat 366 de milioane de lei.

„Așa de bine arată aeroportul. Clujul are multe avantaje competitive, dar aeroportul este un element cheie-principala poartă de intrarea în Transilvania. Dacă un investitor vrea să deschidă o afacere se uită dacă există un aeroport. Felicit echipa condusă de domnul Ciceo.

O țără puternică are nevoie de motoare puternice regionale de dezvoltare, cu cât vom avea mai multe, cu atât românii o vor duce mai bine. Și eu apreciez ceea ce guvernul actual, această coaliție care unora le place altora nu le place, este un lucru firesc, livrează lucruri reale pentru români, acest lucru este cel mai important pentru că dăm șansa românilor să aibă o viață mai bună aici în România.

Ce facem noi aici – Facem un Park&Ride lângă aeroport de 863 de locuri, ca oamenii să poată să își lase mașina și să plece unde își doresc în Europa. Mi-aș dori ca românii să treacă la ce au acum la one way ticket – un bilet doar dus de la est la vest la un bilet dus întors, cum spunea un fost premier italian – Freedom to move , but also freedom to stay. Libertatea de a rămâne acasă este importantă. Trenul metropolitan – nu numai că se conectează gara de aeroport, dar și aeroportul de metrou. Am încredere că acest lucru va fi posibil și pe viitor și felicit Aeroportul Cluj și pe domnul Tișe.”, a spus Emil Boc.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: