A1 Bucureşti – Piteşti. Până la ce oră se circulă cu dificulate

marcaj rutier - asfalt
Sursa foto: pixabay

Se circulă îngreunat pe pe A1 Bucureşti – Piteşti. Pe anumite tronsoane, joi, traficul se desfășoară cu dificultate, având în vedere că se efectuează lucrări.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, până la ora 20,00, pe autostrada A1 pe sensul Piteşti către Bucureşti, se vor efectua lucrări de trasare a marcajelor rutiere, care impun restricţionarea progresivă a traficului pe câte o bandă, pe ambele sensuri, pe tronsonul kilometric 27 – 10 + 600 metri.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu prudenţă sporită în această zonă, să crească distanţa între autovehicule, să semnalizeze înainte de schimbarea benzii de circulaţie, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării manevrei, arată sursa citată.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: