Adrian Mititelu, acuzat că a bătut un avocat pe străzile din Craiova. Cum se apără finanțatorul FCU

Sursa foto: Poliția Română

Adrian Mititelu, patronul FCU și un angajat al acestuia sunt acuzați de un avocat doljean că l-au agresat în plină stradă, în municipiul Craiova.

În cursul zilei de ieri, 16 februarie, în jurul orei 10.57, polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Sf. Dumitru, din municipiul Craiova, ar fi fost agresat de două persoane de sex masculine”, transmite IPJ Dolj.

Potrivit sursei citate, la fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 49 de ani, avocat, ar fi fost amenințat cu acte de violență, fiind lovit în zona feței de un bărbat de 56 de ani, din municipiul Craiova.

Surse judiciare spun că unul dintre agresori este Adrian Mititelu, patronul echipei de fotbal FCU.

Cercetat pentru lovire și alte violențe

Totodată, în altercație a intervenit un alt bărbat, de 45 de ani, din municipiul Craiova, care l-ar fi lovit pe bărbatul de 49 de ani în zona capului.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și amenințare, desfășurându-se activități pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, spun reprezentanții Ipj Dolj.

Citeste mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: