Ajutoare umanitare pentru copiii instituţionalizaţi din Teleorman

Natalia Intotero
PSNEWS.RO

Un transport cu ajutoare umanitare a ajuns la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. Produsele destinate copiilor institutionalizaţi au fost predate instituţiei chiar de ministrul Familiei, Natalia Intotero.

Printre beneficiarii ajutoarelor umanitare de la Ministerul Familiei sunt și copiii din centrele rezidenţiale ale Direcţiei pentru Protecția Copilului Teleorman. Beneficiarii au primit paturi și saltele noi, perne, lenjerii de pat, dar și articole vestimentare.

„Astăzi, la Teleorman, vreau să mulţumesc domnului preşedinte al Consiliului Judeţean, Adrian Gâdea, colegilor de la Administraţia Naţională a Rezervelor Statului şi, bineînţeles, conducerii Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţie a Copilului, pentru mobilizare, pentru implicarea în a duce la bun sfârşit proiectul şi anume dotarea tuturor centrelor unde avem copii şi tineri instituţionalizaţi. Vreau să felicit conducerea Consiliului Judeţean, pentru că sunt foarte dedicaţi pe acest domeniu şi o să revin aici la Teleorman”, a declarat Natalia Intotero, ministrul Familiei.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: