Autoturismele Camerei Deputaţilor, retrase pe perioada vacanţei parlamentare pentru a face economie la buget

Camera Deputaților / Facebook
Sursa foto: Camera Deputaților / Facebook

Autoturismele Camerei Deputaţilor care erau repartizate la comisii le permanente şi cele speciale sau de anchetă au fost retrase pe perioada vacanţei parlamentare pentru a face economie la buget, se arată într-un Memorandum dezbătut în şedinţa conducerii forului legislativ, potrivit news.ro.

”Având în vedere necesitatea reducerii chelştuielilor privind utilizarea parcului auto al Camerei Deputaţilor şi pentru acordarea concediilor de odihnă şoferilor repartizaţi la posturi, propunem ca pentru vacanţa parlamentară de vară din lunilor iulie şi august 2023 să se retragă autoturismele repartizate comisiilor parlamentare permanente, comune cu Senatul, speciale sau de anchetă în perioada în care acestea nu au program de activitate”, se arată în document.

Activitatea parcului auto al Camerei Deputaţilor se desfăşoară în baza Normativului aprobat în şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor cu Memorandumul intern nr. 756 din 9 mai 2017.

Camera Deputaţilor are 25 de comisii permanente, o comisie specială – Comisia specială a Camerei Deputaţilor pentru automatizare şi viitorul muncii, o comisie de anchetă – Comisia parlamentară de anchetă privind achiziţiile publice efectuate în sectorul sanitar în timpul stărilor de urgenţă şi de alertă pe teritoriul României şi o comisie de validare.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: