Cântăreața Cher și-a răpit fiul. Cine o acuză

Cher
Sursa foto: X (Twitter) / Cher

Celebra cântăreața Cher este acuzată că a angajat patru bărbați să-l răpească pe fiul său, Elijah Blue Allman, dintr-un hotel din New York, unde se afla alături de soția lui, anul trecut, relatează BBC. Acuzațiile oficiale au fost formulate chiar de nora artistei, Marieangela King. 

Incidentul a avut loc în noiembrie 2022. Cei doi soți se aflau acolo pentru a-și salva relația după ce cu un an înainte fusese depusă o solicitare de divorț. Potrivit informațiilor din dosar, Marieangela King și Elijah Blue Allman au petrecut 12 zile la hotel, „încercând să rezolve problema căsniciei lor”.

„După ce am petrecut aceste 12 zile împreună la New York, pe 30 noiembrie 2022, în noaptea aniversării nunții noastre, patru persoane au venit în camera noastră de hotel și l-au scos pe Allman din camera noastră”, a susținut nora cântăreței, într-o declarație în instanță făcută în decembrie 2022.

„Unul dintre cei patru bărbați care l-au luat mi-a spus că au fost angajați de mama lui Allman”, a mai spus aceasta.

În documentele din instanță, King a declarat că soțul ei primea tratament la o unitate medicală din august 2022,  dar a susținut că nu i s-a spus unde se află și că nu avea niciun mijloc de a-l contacta.

„În prezent, nu sunt la curent cu starea de sănătate a soțului meu sau cu locul unde se află”, a declarat ea în decembrie, adăugând că era „foarte îngrijorată pentru el”.

Citiți AICI articolul complet.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL