București: În ce cartiere sunt cele mai ieftine apartamente cu două camere

Sursa foto: Twitter
Sursa foto: Twitter

Prețurile cerute de proprietarii de apartamente cu două camere din București au scăzut în medie cu 3% în septembrie 2023 față de aceeași lună a anului trecut, potrivit datelor portalului Anunțul.ro. Pentru unele cartiere, prețurile medii cerute au scăzut sub pragul de 60.000 de euro.

Circa 75.000 de euro este prețul mediu cerut pentru un apartament de două camere în București. Față de anul trecut, valoarea este ușor redusă, cu doar 3%. Sunt zone în care pretențiile proprietarilor s-au redus considerabil. Este cazul locuințelor din zonele Rahova-Sebastian și Berceni-Giurgiului, acolo unde prețurile s-au redus cu 22%, respectiv 6%, potrivit unei analize Economica.net realizată pe baza datelor portalului Anunțul.ro.

Următoarele cartiere cu apartamente accesibile sunt Drumul Taberei-Ghencea, Colentina-Obor și Grivița-Gara de Nord. Media cerută pentru apartamente aici este sub 70.000 de euro.

La opul opus, cele mai scumpe apartamente cu două camere se găsesc în Băneasa, acolo unde prețurile au crescut cu 16% în septembrie 2023 față de aceeași lună a anului trecut. Prețul mediu cerut aici a fost de 140.000 de euro. Chiar dacă prețurile au scăzut cu 6% într-un an, apartamentele din zona Alba Iulia-Decebal-Muncii se clasează pe locul doi, cu o medie de 130.000 de euro.

Citește mai mult AICI.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: