Daniel Ghiță, despre scandalul din Parlament: „Câțiva deputați de la UDMR erau băuți”

PARLAMENT - ASUMAREA RASPUNDERII - MASURI FISCALE
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Daniel Ghiță susține că a reacționat violent în ședința de marți seara a plenului reunit a Parlamentului deoarece a fost provocat de câțiva deputați de la UDMR, care „erau băuți” și „miroaseau a pălincă”. Parlamentarii UDMR ar fi fost aceia care i-au invitat la bătaie pe el și pe Dan Tănasă (AUR), după ce au strigat slogane precum „Transilvania nu este România” și  „Transilvania este pământ unguresc”, explică Ghiță. Social-democratul mai precizează că a fost provocat de către omologi „cu un tupeu maxim” și că nu permite nimănui să insulte România.

„Ieri, câțiva deputați de la UDMR erau băuți (miroseau a pălincă!) în Parlamentul Românieii! Fără să le zică cineva ceva au început să ne facă semne și să-l jignească pe Dan Tănasa, invitându-ne la bătaie! Era o provocare, cu un tupeu maxim!

Au  provocat cu slogane: «Transilvania nu este România» și «Transilvania este pământ unguresc!» Vă dați seama cât tupeu? Ca eu nu sunt ardelean. Așa și? Tot român sunt!

Nu accept așa insultă gravă pe teritoriul României, direct în Parlamentul României!

Noi, nu am înjurat, nu am vorbit urât, cred ca se aude pe toate înregistrările!

Cei din Israel sunt patrioti cu războiul din Gaza, dar noi nu avem voie să ne apărăm demnitatea și teritoriul în Parlamentul României? Suntem jigniți în Parlament, iar noi trebuie să acceptăm?”

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: